• Sample Slider One
    Музеј на Македонија Logo
  • Sample Slider Two
    Музеј на Македонија Logo
  • Sample Slider Three
    Музеј на Македонија Logo

НАШИТЕ ИЗЛОЖБИ

Престојни Настани

Промоција на првиот прирачник наменет за вработените во музеите „Водич за лица со попреченост при посета на музеите“
Сре 02 Дек, 2020
Музеј на Македонија
18 март - 20 мај
Понеделник 25 Фев, 2020
Музеј на Македонија
Погледни Ги Сите  

МУЗЕЈ

Одделенија

Етнологија

Историја

Историја на уметност

Конзерваторска Лабораторија

Имате ли прашања?

Контакт На Музејот

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

+389 2 3116 044

РАБОТНО ВРЕМЕ

Од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 h
Сабота од 09:00 до 15:00 h
Недела од 09:00 до 13:00 h

ПОТРЕБЕН ВИ Е ОДГОВОР?

Контактирајте не!

ВЕСТИ

Последни Вести

Етнолошкиот документарен филм не е само зурли и тапани- Нова Македонија направи интервју со Владимир Боцев, етнолог

Прочитај Повеќе
Погледни Ги Сите