Музеј на Македонија Logo

Ноќ на музеите

Ноќ на музеите

Овој викенд е манифестацијата „Ноќ на музеите“ и за таа пригода Музеј на Македонија ги отвора вратите за сите посетители во текот на цел ден.

Во петок (18.05), покрај бесплатниот влез, ќе имате можност да добиете и публикација од музејот, додека во сабота (19.05) ќе има бесплатен концерт на џез составот Next to Silence и ќе имате можност да ги посетите изложбите во текот на вечерните часови.

Повелете.