Музеј на Македонија Logo

Средба со градоначалникот на Општина Чаир

Средба со градоначалникот на Општина Чаир

Средба со градоначалникот на Општина Чаир Проф. Д-р Висар Ганиу. Разговаравме за интензивирање на соработката од областа културата помеѓу Општината и НУ Музеј на Македонија во рамките на партнерски проекти поврзани со едукативни активности.